img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

30-8-2020 12:20

Stap & Trap vierdaagse Leudal

Heythuysen - 30 augustus 2020 - Doe mee met de Stap & Trap Vierdaagse in Leudal! Omdat dit jaar de (avond)vierdaagse niet doorgaat vanwege corona, is dit een leuk alternatief. Van 18 t/m 27 september kun je deelnemen aan een alternatieve en virtuele vierdaagse waarbij een deel van het inschrijfgeld aan de sportvereniging Atletiek Leudal wordt gedoneerd, de organisator van de jaarlijkse avondvierdaagse. Doe je ook mee?

img

Alternatieve vierdaagse

Samen vier dagen lopen, hardlopen, skaten en fietsen. Je komt niet alleen lekker in beweging en kunt van de omgeving genieten, maar je geeft ook iets terug aan een lokale organisatie in Leudal. Omdat dit jaar de vierdaagse niet doorgaat, is dit een leuk alternatief waarmee geld wordt ingezameld voor volgend jaar. En daar kun jij bij helpen! Door mee te doen aan de Stap & Trap Vierdaagse doneer je automatisch een gedeelte van het inschrijfgeld aan Atletiek Leudal.

Beweeg mee

Dit jaar loop je door middel van een app een zelfgekozen afstand. Jij bepaalt of je gaat voor de 2, 5, 10 of 25 kilometer. Iedereen kan dus meedoen! In de week van 18 t/m 27 september daag jij jezelf uit om de afstand in vier dagen te volbrengen. Zo kunnen we met z'n allen toch op gepaste afstand van de omgeving genieten. Via de app kun je elkaar live volgen en wellicht voorbij zien komen. Hoe leuk is dat! Dus kom in beweging en doe mee!

Hoe het werkt

Via onderstaande link meld je je aan om mee te doen aan de Stap & Trap Vierdaagse. Het inschrijfgeld bedraagt € 5, waarvan een deel naar Atletiek Leudal gaat. Meer informatie over het gebruik van de app krijg je in een mail na inschrijving.

Schrijf je hier in

Tags
Wellicht interessant