img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

3-9-2020 04:30

Kleinschalige particuliere woon-zorgvoorziening in Echt geopend

Echt - 3 september 2020 - Onder de vlag van Powered by Proteion openen deze maand drie kleinschalige particuliere woon-zorgvoorzieningen in Limburg. Onder andere op 15 september in het centrum van Echt: De Gendarmerie. In dit pand was vroeger de bereden politie gevestigd, maar doet nu dienst als woon-zorgcomplex. Bijzonder aan deze zorgonderneming is dat de ruime appartementen ook geschikt zijn voor echtparen. 

img

De Gendarmerie is onderdeel van Privézorg Limburg en wordt gerund door Roger Bekkers en Ruurd van der Goot.

De overige twee kleinschalige particuliere woon-zorgvoorzieningen worden geopend in Maasbree en in Venray. Daarnaast opent Proteion zelf een nieuw zorgcentrum in Spaubeek, voor het eerst in Zuid-Limburg.

Met de opening van deze locaties telt Proteion nu elf zorgcentra en twaalf samenwerkingen met zorgondernemers.

Al geruime tijd ondersteunt Proteion particuliere zorgondernemers vanuit de strategische samenwerking ‘Powered by Proteion’:

Kleinschalige zorg voor een specifieke doelgroep, dichtbij in de wijk of het eigen dorp. Steeds meer ondernemers met hart voor de zorg starten hun eigen woon/zorglocatie. Startende ondernemers met een klein aantal cliënten kunnen echter niet altijd zelf de benodigde expertise in huis halen op het gebied van kwaliteit, ict en administratieve diensten. Proteion ondersteunt deze lokale ondernemers in het realiseren van hun droom en werkt intensief samen om de bewoners van deze locatie de best mogelijke zorg te bieden. In deze strategische samenwerking wordt het beste van twee werelden verenigd: goede zorg, dichtbij de mensen. Hierdoor kunnen ouderen in hun vertrouwde omgeving de zorg krijgen die zij nodig hebben.
 
Foto: Proteion (De Gendarmerie, Echt)
 
 

Tags
Wellicht interessant