img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

5-9-2020 03:25

De Koppeling van Elivagar officieel geopend

Roggel - 5 september 2020 - Vanochtend om 11 uur is het nieuwe creatieve werkgebied van Elivagar officieel geopend. Op de Koppelstraat in Roggel, schuin tegenover de woonhuizen van Elivagar. Het mooie grote gebouw biedt ruimte aan creatieve werkplekken, maar ook aan een winkel waar de zelfgemaakte producten worden verkocht. Verder is er een snoepwinkel met nostalgisch snoepgoed en is er gelegenheid om een kop koffie te drinken.

img

Aansluitend aan de officiële opening volgende een open dag, waar belangstellenden een kijkje konden nemen in de nieuwe mooie werkomgeving en in de woonhuizen.

De woon-werkgemeenschap Elivagar draagt zorg voor 35 bewoners, bestaande uit twee doelgroepen. De verstandelijk beperkte bewoners (VB) zijn de bewoners van vier woonhuizen in Roggel. De licht verstandelijk beperkte (LVB) bewonen een aantal appartementen in diverse dorpen in de gemeente Leudal en een woongroep in Heibloem.

DeSeizoenen is een zorgorganisatie die diensten verleent en voorzieningen ter beschikking stelt op het gebied van zorg, leven en werken voor cliënten met een verstandelijke beperking, meervoudige handicaps en/of gedragsproblematiek.

Foto DeltaLimburg.nl

Tags
Wellicht interessant