img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

7-9-2020 03:45

KunstPodium Maasgouw – Expositie van Catharina en Willem van Ameijde

Thorn - 7 september 2020 - Van 1 september  t/m 31 oktober 2020 wordt bij het KunstPodium Maasgouw in Thorn een expositie gehouden van het echtpaar Catharina en Willem van Ameijde uit Maasbracht. Catharina van Ameijde schildert realistisch, heeft een eigen huiskamergalerie en geeft ook schildercursussen. Willem van Ameijde maakt keramiek en heeft een eigen keramiekatelier “au p’tit coin d’argile”. Toegang tot de expositie is gratis.

img

Data en tijden: 1 september t/m 31 oktober 2020, maandag 12 tot 17 uur, dinsdag - vrijdag 10 tot 17 uur, zaterdag - zondag 10 tot 16 uur.

Locatie: het KunstPodium Maasgouw is gevestigd in het pand van VVV Thorn en het Gemeentemuseum Het Land van Thorn aan de Wijngaard 14 in Thorn.

De toegang tot de expositie is gratis.  

Over KunstPodium Maasgouw

VVV Midden-Limburg biedt kunstenaars uit de gemeente Maasgouw een podium. De bezoeker kan de tentoongestelde kunst bij de VVV kopen en dit als herinnering mee naar huis te nemen. De expositie wisselt een aantal malen per jaar. Heb je als kunstenaar uit de gemeente Maasgouw interesse om deel te nemen aan het Kunstpodium Maasgouw? Neem dan contact op met Carla Daniëls per e-mail via thorn@vvvmiddenlimburg.nl.
 
Foto's VVV Midden-Limburg/DeltaLimburg.nl
 
 

Tags
Wellicht interessant