img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

14-9-2020 05:17

Steun Atletiek Leudal - Grote Clubactie 2020

Heythuysen - 14 september 2020 - Op 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie 2020. Ruim 260.000 lotenverkopers van meer dan 5.000 verenigingen in heel Nederland gaan aan de slag om extra inkomsten te werven voor hun club. Zo ook Atletiek Leudal. De vereniging heeft in 2020 geen enkel evenement mogen organiseren en dat heeft geleid tot een gat van ca. €6.000 in de balans. Jouw steun is hard nodig!

img

Verantwoord loten verkopen

De leden van Atletiek Leudal zullen op een verantwoorde manier loten gaan verkopen, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. Zo kunnen kopers met hun telefoon een QR-code scannen en de aankoop online afronden, op gepaste afstand en zonder contact. Meer informatie over verantwoord loten (ver)kopen tijdens de Grote Clubactie 2020 is te vinden op clubactie.nl. 
 

Extra inkomsten hard nodig

Germana Travaglini, clubcoördinator van Atletiek Leudal: “Dit jaar hebben we geen enkel evenement mogen organiseren. In februari werd de Leudal Cross vanwege onweer afgelast, en alle andere evenementen waaronder de Penders Voetzorg Wandel4Daagse werden vanwege Covid19 afgelast. Dit betekent voor ons ongeveer €6000 aan gemiste inkomsten (netto van de ontvangen subsidie). Wij hebben de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving juist nu hard nodig.”

80% voor de club

Jaarlijks doen ruim 5.000 verenigingen mee met de Grote Clubactie en in totaal halen zij zo’n € 9 miljoen op voor het Nederlandse verenigingsleven. Groot, klein, sport of cultuur, alle soorten verenigingen kunnen extra geld ophalen door loten te verkopen. Een lot kost €3, waarvan 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar de clubkas gaat. Vorig jaar haalde Atletiek Leudal meer dan €3.000 op. Hiermee werd meebetaald aan de nieuwe LED-verlichting.
 
De trekking van de Grote Clubactie 2020 vindt plaats op woensdag 9 december. Vanaf donderdag 10 december vind je de trekkingsuitslag op clubactie.nl.

Stockfoto/DeltaLimburg.nl

 

Tags
Wellicht interessant