img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

18-9-2020 09:45

Medewerkers Westrom stralen in nieuwe bedrijfsfilm

Roermond - 18 september 2020 - De nieuwe Westrom-film is klaar. De organisatie is er supertrots op: "Het is een stoere film geworden. We laten hiermee zien dat Westrom een prachtig bedrijf is waar iedereen meedoet. Iedereen telt mee. Een bedrijf met trotse medewerkers die je uitdagen om te ontdekken wat zij kunnen. Dát stralen onze collega’s uit die je in deze film ziet." DeltaLimburg.nl mag de film uitzenden en dat doen we graag!

Over Westrom

Vanuit de overtuiging dat elk mens waarde heeft en passend werk verdient, biedt Westrom ondersteuning aan mensen die om welke reden dan ook een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Westrom voert de Wet sociale werkvoorziening en de Participatiewet uit voor de vijf Midden-Limburgse gemeenten Echt-Susteren, Leudal, Maasgouw, Roerdalen en Roermond. De organisatie laat mensen participeren en integreren en brengt zoveel mogelijk mensen naar (regulier) werk of andere vormen van participatie in de samenleving. Bij detacheringen verzorgt Westrom de begeleiding.  

Maatschappelijke functie

Westrom is een grote werkgever. Gemiddeld werken er zo’n 1500 medewerkers bij of via Westrom. Daarmee vervult de organisatie een belangrijke maatschappelijke functie in de regio. Het is een erkend leerwerkbedrijf en meervoudig gecertificeerd.

Foto en video: Westrom  

Tags
Wellicht interessant