img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

18-9-2020 03:20

BC Broekhin Roermond presenteert 'De Broekhinner Kwis'

Roermond - 18 september 2020 - Het is dit jaar 50 jaar geleden dat BC Broekhin is gestart op de Bob Boumansstraat en om dat te vieren organiseert de school op zaterdag 23 januari 2021 De Broekhinner Kwis over een halve eeuw Broekhin. Iedereen mag meedoen: leerlingen en oud-leerlingen, docenten en oud-medewerkers, ouders, buurtgenoten, supporters en iedereen die BC Broekhin een warm hart toedraagt. Doe mee! Vorm een team en geef je op! Inschrijven kan tot uiterlijk 1 oktober!  

img

Tijdens deze avondvullende kwis ga je met een groepje thuis of op een andere plek naar keuze aan de slag met leuke vragen over 50 jaar Broekhin en haar maatschappelijke rol in Roermond en omstreken, uitdagende opdrachten en spellen binnen- en buitenshuis! Je hoeft niet alles te weten, maar je wordt wel uitgedaagd om met een flinke dosis energie en enthousiasme (en wat geluk en toeval soms) zo veel mogelijk punten te scoren.

Wat moet je doen om mee te kunnen doen?

Je vormt een team van 4 tot 8 personen. Dat kan een team zijn van (oud-)leerlingen, (oud-)docenten, ouders of een combinatie daarvan. Aan het begin van de avond haal je de envelop op bij het vertrouwde, prachtige schoolgebouw en daarna speel je de kwis waar jullie dat willen.
 
Je mag zoveel hulpmiddelen inzetten als je wilt: internet, ( oude) schoolgidsen, telefonische hulplijnen enzovoort. Daarnaast zullen sommige groepsleden voor enkele opdrachten of spellen ergens (binnen de gemeentegrenzen) naartoe moeten gaan, zorg dus dat er vervoer bij de hand is. Aan het einde van de avond lever je de envelop met jullie ingevulde opdrachtenboekje weer bij in, waarna de school in de weken erna op zoek gaat naar het winnende team, dat uiteraard een mooie prijs krijgt overhandigd.

Wil je meedoen? 

Vorm dan snel een team, en mail je teamnaam en de namen van de teamleden + het adres waar je de quiz gaat spelen naar 50jaar@broekhin.nl
 
Let op: wacht niet té lang met aanmelden, want het aantal teamplekken is beperkt. Aanmelden kan tot uiterlijk 1 oktober.
 
Foto's BC Broekhin/DeltaLimburg.nl

Wellicht interessant