img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

20-9-2020 07:33

Grenslaup Vosseven #61 - een verslag

Stramproy - 20 september 2020 - Na maandenlange afwezigheid vanwege de coronacrisis, is vandaag weer voor het eerst de Grenslaup Vosseven gehouden - coronaproof. Diverse Grenslaupers verschenen aan de start met een klein briesje, veel zon, een grote glimlach op ieders gezicht en nieuwe Beach Flags die zorgden voor de nodige sfeer. Zonder tegenbericht wordt de volgende editie op zondag 18 oktober gehouden. De actualiteit rondom het coronavirus is hierin leidend.

img

Normaliter wordt de Grenslaup Vosseven elke derde zondag van de maand georganiseerd. maar nu al maandenlang niet, net zoals ook zoveel andere (sport)evenementen geen doorgang konden vinden de afgelopen maanden.

Maar vandaag met eenvoudige, doch doelgerichte maatregelen i.v.m. corona, een tegenstribbelende wedstrijdklok die, om onverklaarbare redenen, maar niet de gelopen tijd aan wilde geven en vooral blije hardlopers-gezichten. Er mocht namelijk weer gestart worden.

Met 1,5 m uit elkaar, voor iedereen een kleine attentie na afloop (met dank aan Henny Houben) en 5 winnaars in de verloting van 3 bonnen van Boshut Nieuw Vosseven en 2 Walter Wallets geschonken door Henny Houben.

Laura Duijff deed vandaag als enige Grenslaupster mee aan de loopwedstrijd van Loopgroep Cranendonck en werd eerste op de nieuwe afstand van 10 mijl.

Ben je benieuwd of dit ook een sport voor jou is? Je bent van harte welkom om vrijblijvend 6 weken mee te trainen op de dinsdag of donderdag of beide dagen en zelf te ervaren hoe het trainen in een groep jou bevalt.

Samen hardlopen. Het zal je helpen om een betere opbouw van je trainingen te ervaren, sneller te worden, meer uithoudingsvermogen te krijgen. Daarnaast heeft het een sociale werking, je ziet, praat met, loopt met, lacht met, huilt met en beleeft hardlopen met anderen.

Meer weten? Neem dan eens een kijkje op de website van LG De Grenslaupers uit Stramproy. 

Foto's LG De Grenslaupers/DeltaLimburg.nl
  

Tags
Wellicht interessant