img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

21-9-2020 02:11

Winst en gelijkspel voor eredivisieteams Westa

Wessem - 21 september 2020 - Zondagmiddag startte voor de Westa dames en heren teams het nieuwe eredivisieseizoen. Deze najaarcompetitie moet alsnog de landskampioenen dames en heren van 2020 voortbrengen. Door Covid-19 moest deze seizoensopening zonder publiek worden gespeeld. De wedstrijd van de Westa heren eindigde in gelijkspel en werd gisteren door ons LIVE uitgezonden. Terugkijken kan via deze link. De Westa dames wonnen hun eerste wedstrijd met maximale cijfers.  

img

Westa heren
 

De Veerhuis Wessem/Westa heren moesten bij de terugkeer op het hoogste niveau genoegen nemen met een gelijke eindstand (3-3) tegen Hercules uit Terborg. Arturs Reinholds zette met winst de eerste wedstrijd tegen Jurgen Pastoors volledig naar zijn hand. Kas van Oost was dicht bij een verrassing tegen Pekka Pelz. Hij kwam, weergaloos spelend, in de vijfde game zelfs op voorsprong maar kon het karwei uiteindelijk niet afmaken. Door het verlies van Barry Berben tegen Jelle Bosman was de pauzestand 1-2. Arturs Reinholds kon direct na de pauze het gat niet dichten tegen Pekka Pelz. Door de winst van Barry Berben tegen Jurgen Pastoors en van Kas van Oost tegen Jelle Bosman kwam er toch nog een gelijke eindstand op het score bord. En met die stand kon coach Rob van Lier uiteindelijk toch nog tevreden mee zijn.

Westa dames

De vrouwen van Anytime Fitness Maasgouw/Westa wonnen het openingsduel met maximale cijfers (6-0) van DHC uit Delft. Westa was tijdens alle zes partijen. Karlijn van Lierop won beide duels in drie games. Anna Peters eentje in vier en een in vijf games. Emma van der Zanden won haar eerste met 3-0 en de tweede met 3-1.

Volgend weekend spelen de heren de uitwedstrijd tegen TTV Hilversum. De dames reizen af naar Den Helder.

De volgende thuiswedstrijd van de Westa heren op 4 oktober is ook weer LIVE te volgen via www.deltalimburg.nl.

Foto Westa/DeltaLimburg.nl


 

Tags
Wellicht interessant