img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

27-9-2020 10:45

Sensationele overwinning Westa heren

Wessem - 27 september 2020 - Zaterdagmiddag speelden de VeerhuisWessem/Westa heren de eerste uitwedstrijd in de eredivisie tegen TTV Hilversum. Het thuisspelende team speelde met Khalid Assar, Martin Khatchanov en Lauric Jean in de sterkst mogelijke opstelling tegen de Wessemse debutant. Verrassend en sensationeel was de 2-4 eindstand.

img

Jelle Moris kon in drie games tegen Khalid Assar, de nr. 121 van de wereld ranglijst, alleen in de eerste game tegenstand van niveau leveren. Arturs Reinholds speelde tactisch bijzonder sterk en was in drie games de meerdere van Martin Khatchanov. Kas van Oost kwam formidabel terug in de wedstrijd tegen de oud Belgisch kampioen Lauric Jean. Na een twee games achterstand wist van Oost alsnog aan het langste eind te trekken door de volgende drie games en de laatste met 11-13 te winnen.

Na de pauze zette Arturs Reinholds de zege reeks voort door in vier games Khalid Assar kansloos te laten. Jelle Moris probeerde aan te knopen met winst in de eerste game tegen Lauric Jean maar verder kwam hij uiteindelijk niet. Kas van Oost maakte de verrassing van de dag compleet door na een 4-8 achterstand in de vijfde game alsnog van Martin Khatchanov te winnen.

Na twee wedstrijden staan de Westa heren op een keurige vierde plaats in de eredivisie.

Op 4 oktober is de volgende thuiswedstrijd die LIVE te volgen is via www.deltalimburg.nl.

Foto: Cor Segers (Arturs Reinholds in actie)

Tags
Wellicht interessant