img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

28-9-2020 07:48

Dierx Groep breidt uit op Merummerpoort Herten-Roermond

Herten/Roermond - 28 september 2020 - De Dierx Groep heeft een kavel van ca. 1.400 m2 gekocht van OML op het bedrijventerrein Merummerpoort in Herten/Roermond. Het bedrijf is hier reeds gevestigd en met de aankoop van deze aangrenzende kavel is het bedrijf klaar voor de toekomst. Vooralsnog wordt de kavel aangewend als parkeervoorziening en opslaglocatie. Dit was de laatst beschikbare kavel op het bedrijventerrein. 

img

Hans Coppus, directeur OML, is trots op deze verkoop aan Dierx. Hiermee is dit vooruitstrevende bedrijf verzekerd van een uitstekende en toekomstbestendige locatie dichtbij de A73.

Dierx Electroservice

Dierx Electroservice is inmiddels uitgegroeid van een lokale E-installateur naar een ambitieuze partner op het gebied van E-installaties voor zowel regionale alsook landelijke klanten.

Zij voorziet E-installaties in de particuliere markt en adviseert en levert aan midden en grote bedrijven en organisaties met veelal landelijke vestigingen. De Dierx Groep biedt diverse specialiteiten in (serie) woningbouw, huisautomatisering, data en glasvezeltechniek, industriële automatisering, grootvermogens (eigen trafostations) en utiliteitsgebouwen. Daarnaast beschikt zij over een contract-servicedienst welke 24uur per dag 365 dagen per jaar stand-by is. 

Over OML

OML B.V. heeft de volgende kerntaken: ontwikkeling en uitgifte van nieuwe bedrijventerreinen, acquisitie van bedrijven en sales van bedrijventerreinen, locatie- en gebiedsontwikkeling alsmede advisering bij ruimtelijk-economische vraagstukken. OML heeft percelen te koop op de bedrijventerreinen: Businesspark Midden-Limburg in Echt, Windmolenbos en Zevenellen in Haelen, De Schroof, De Hanze, Boven de Wolfskuil, De Grinderij en Oosttangent in Roermond.

Foto: OML (ondertekening koopcontract)

Tags
Wellicht interessant