img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

1-10-2020 07:15

Walk4Brains Reuver 2020 gaat niet door

Reuver - 1 oktober 2020 - Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen en om de verspreiding van het virus terug te dringen, heeft de organisatie van Walk4Brains besloten om het wandelevenement dat op 11 oktober zou plaatsvinden. Een moeilijke beslissing vanwege het goede doel waarvoor deze wandeltocht wordt georganiseerd: de Stichting Stop Hersentumoren. Tilly Suntjens licht het besluit toe.

Tilly Suntjens: "Laten we hopen dat 2021 een COVID vrij jaar gaat worden, waar we zoals vorig jaar in het zonnetje een mooie wandeling voor het goede doel kunnen maken. We hopen op ieders begrip voor deze beslissing en hopen jullie allen volgend jaar weer te zien. Iedereen die zich heeft aangemeld zal persoonlijk bericht ontvangen van de organisatie." 

De flessenactie bij de Plus en AH loopt gewoon door. Daarnaast is het nog steeds mogelijk om een donatie te doen aan de actie Walk4Brains Reuver via www.stophet.nl. De opbrengsten komen geheel ten goede aan de Stichting Stop Hersentumoren voor onderzoek aan het Maastricht UMC+.  

Foto en videoreportage: Fred Simons

Tags
Wellicht interessant