img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

2-10-2020 12:55

Land van Horne scherpt regels aan voor medewerkers en bezoekers

Midden-Limburg - 2 oktober 2020 - Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen heeft Stg. Land van Horne met ingang van 1 oktober voor de locaties Eegelshoeve, Hushoven, Hieronymus, Hornehoof, Mariënburght, Marishof, Martinus, Nedermazehof, Rust in Roy, St. Elisabeth, St. Joseph, Ververshof, Witven en Zuyderborgh de regels aangescherpt voor medewerkers en bezoekers.

img

Extra maatregelen voor bezoekers 

De bezoeker draagt tijdens het bezoek een mondneusmasker. Deze worden aan de ingang van de locatie aan het bezoek beschikbaar gesteld door Land van Horne zolang de voorraad strekt. Het bezoek vindt plaats op de eigen kamer of appartement van de bewoner en op 1,5 meter afstand. Het bezoek gaat rechtstreeks naar de kamer of het appartement en na het bezoek rechtstreeks naar de uitgang en maakt geen gebruik van de algemene faciliteiten van de locatie.

Extra maatregelen binnen Land van Horne

Naast bovenstaande maatregelen die op het bezoek van toepassing zijn, neemt Land van Horne nog meer maatregelen. Zo dragen vanaf 1 oktober alle medewerkers van Land van Horne, zowel op de locaties als in de wijkverpleging ter preventie een mondneusmasker, blijven de gasterijen geopend voor maximaal 30 mensen en op 1,5 meter afstand en vindt er extra schoonmaak plaats van de handcontactpunten.
Basismaatregelen. Deze extra maatregelen neemt de organisatie als aanvulling op de basismaatregelen vanuit de overheid.

De basismaatregels blijven van kracht: blijf bij klachten thuis en laat je testen, houd 1,5 meter afstand van anderen, vaak je handen wassen, hoesten en niezen in de elleboog en zoveel mogelijk thuis werken. 

Samen tegen het coronavirus

De organisatie realiseert zicht dat de extra maatregelen een grote impact hebben op medewerkers, cliënten, mantelzorgers en familie. "Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat het coronavirus geen kans krijgt en beschermen we de mensen om ons heen die ons dierbaar zijn. Houd u dus aan alle maatregelen."

Stockfoto

Tags
Wellicht interessant