img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

5-10-2020 12:38

Bezoek aan SJG Weert vanaf nu mét mondkapje

Weert - 5 oktober 2020 - Het SJG Weert vraagt naar aanleiding van het dringende advies van het kabinet, alle patiënten, begeleiders en bezoekers om een eigen mondkapje te dragen bij het bezoek aan het ziekenhuis. De mondkapjes moeten worden gedragen vanaf het moment van binnenkomst totdat het ziekenhuis weer wordt verlaten. Het gebruik van het mondkapje geldt voor zowel patiënten met als zonder corona-gerelateerde klachten.

img

Voor begeleiders van patiënten en bezoekers blijft gelden dat zij niet naar het ziekenhuis mogen komen als zij last hebben van corona-gerelateerde klachten.

Wij begrijpen dat het dragen van een mondkapje vervelend kan zijn, maar deze en onze eerder genomen maatregelen zijn hard nodig om de kans op besmettingen te verkleinen bij onze medewerkers en patiënten zodat onze reguliere zorg beschikbaar blijft voor iedereen die dat nodig heeft.

Hier is alle informatie te vinden over de ontwikkeling van het coronavirus in SJG Weert en de maatregelen die in ons ziekenhuis van kracht zijn.

Stockfoto/DeltaLimburg.nl











Terug

Wellicht interessant