img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

11-10-2020 01:20

Grenslaup Vosseven #62 komt eraan

UPDATE - 19 oktober 2020 - Deze editie van de Grenslaup Vosseven is vanwege de aangescherpte coronamaatregelen afgelast.

Stramproy - 11 oktober 2020 - De vorige editie van Grenslaup Vosseven - de 1e editie met coronamaatregelen op 20 september - was voor LG De Grenslaupers geslaagd. Een goede manier om uit te proberen of de afstand tussen de startende deelnemers gehandhaafd kan worden en of er zich geen andere problemen gaan voordoen. De vereniging organiseert nu de volgende editie op zondag 18 oktober, coronaproof. 

img

De regels

- Allereerst de regels van het RIVM omtrent hygiëne en dergelijke (handen wassen, voldoende afstand houden, bij klachten thuis blijven). Die gelden ook hier.
- Geen voor-inschrijving mogelijk, alleen na-inschrijving met contante betaling mogelijk. Inschrijfbriefje invullen, in bakje deponeren en inschrijfgeld van € 2 gepast betalen in geldbakje.
- Inschrijflocatie is Boshut “Nieuw Vosseven”, Lochtstraat 28, Stramproy. Bij slecht weer binnen, ander op terras. Houd hier voldoende afstand tot de voorganger(s).
- Om besmettingen te voorkomen voldoende afstand houden (minimaal 1,5 m) tot de voorganger bij het inschrijven.
- Starten gebeurt in 2 startrijen die 1,5 m uit elkaar liggen en waarbij elke deelnemer 1,5 m achter de voorganger staat. 
- Op de startlocatie voldoende afstand tot anderen bewaren.
- Bij voorkeur gaan de snellere deelnemers in de voorste rijen staan

Het programma

Inschrijven kan vanaf 9 uur, de start is om 10 uur op het lange pad achter Bungalowpark Vosseven aan de Lochtstraat in Stramproy.

Je kunt dan kiezen - en dat hoeft zelfs niet eens - uit vier verschillende parcoursen en afstanden. 1½ uur lang kun je afwisselend ronde van 1,1 of 3,2 of 3,7 of 5,6 km lopen. De rondes staan met pijlen aangegeven (wit, geel, blauw, rood). Terwijl je dat doet kun je genieten van de prachtige natuur en het landschap van Kempenbroek en de grensregio tussen Stramproy en Bocholt.

Een tijdklok is voorhanden, maar uitslagenlijsten worden niet opgemaakt. Indien gewenst ontvangt men na het finishen een tijdbriefje met de gelopen tijd en datum. De afstand kan zelf ingevuld worden. Tijdcontrole is er tot ca. 11.30 uur. Er worden drie waardebonnen van Boshuis “Nieuw Vosseven” en twee gadgets verloot. De gelukkige winnaars worden via publicatie aan de finish bekendgemaakt.  

Wandelen

Wandelen is ook mogelijk. Vanaf het Boshuis voeren diverse wandelroutes door de fraaie, bosrijke grensregio. Parkeerruimte is ruim voldoende voorhanden.

Meer informatie is te vinden op de website van LG De Grenslaupers of stuur een e-mail naar wilmavanmuijen@concepts.nl

 

 

Tags
Wellicht interessant