img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

13-10-2020 11:00

Aftrap 'Iedereen kan sporten Midden-Limburg' online te volgen

Regio Roermond / Weert - 13 oktober 2020 - Iedereen Kan Sporten Limburg is de koepelorganisatie voor gemeenten, sportaanbieders, regionale samenwerkingsverbanden en alle overige belanghebbenden op het gebied van aangepast sporten in Limburg. Op vrijdag 16 oktober vindt om 13.30 uur de aftrap plaats, die via een livestream is te volgen.  

img

Iedereen Kan Sporten Limburg zal samen met de Iedereen Kan Sporten regio’s de mogelijkheden verruimen tot sport en bewegen voor mensen met een beperking. Zo wordt het sport- en beweegaanbod in de hele provincie inzichtelijk zodat de doelgroep en aanbieders elkaar weten te vinden.

Sportloketten

Ook wordt er verdeeld over de provincie drie sportloketten op gezet voor kinderen en jongeren met een beperking. Vanuit deze sportloketten ontvangen kinderen en jongeren, samen met ouders, de juiste advisering, verwijzing en begeleiding naar passend aanbod.

Ook wordt de aansluiting met het sociaal domein gezocht en de uitdagingen aangegaan met betrekking tot vervoer, toegankelijkheid van accommodaties en de beschikbaarheid van de juiste sporthulpmiddelen.

Aftrap Iedereen Kan Sporten Limburg via livestream volgen
Tijdstip aanvang: 13.30 uur
Tijdstip einde: 14.30 uur

In een livestream in een studio in Geleen zullen gedeputeerde Joost van den Akker, Ralph Diederen, Bram Jacobs en programmamanager Ed Noordhuis het platform lanceren.Dit nieuwe provinciale Sporttakplatform wordt de koepelorganisatie voor gemeenten, sportaanbieders, regionale samenwerkingsverbanden en alle overige belanghebben­den op het gebied van aangepast sporten in Limburg. 

De live-stream is te volgen via deze link: https://youtu.be/1IUsrN2VtIM

Stockfoto/DeltaLimburg.nlTags
Wellicht interessant