img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

14-10-2020 12:18

Bibliocenter - Bijzondere avond met Splinter Chabot

Weert - 14 oktober 2020 - Bibliocenter organiseert op 4 november een avond met Splinter Chabot, schrijver van Confettiregen, een autobiografisch verhaal over zijn coming-out en de weg ernaar toe. Riya Geboers gaat met hem in gesprek en jij kunt daarbij zijn. Het belooft een bijzondere avond te worden met een openhartige gast die erom bekendstaat dat hij niet op zijn mondje gevallen is.

img

Confettiregen

Splinter Chabot worstelde lange tijd met zijn geaardheid. Die worsteling leverde begin 2020 een prachtig boek op, genaamd Confettiregen. Dit is zijn debuutroman. Confettiregen is een prachtig, ontwapenend en ontroerend verhaal over een jongen genaamd Wobie en diens worsteling met en zoektocht naar zichzelf. Over het ontdekken dat je anders bent dan je omgeving en anders dan wie je wilt zijn. Het is een autobiografisch verhaal over Chabots coming-out en de weg ernaartoe. 

Over Splinter Chabot

Chabot is programmamaker, onder andere bekend van het programma Splinter, in de politiek en als tafelheer bij De Wereld Draait Door. In het najaar van 2019 werd Chabot verkozen tot ‘Best Dressed Man’ van het jaar door Esquire. Als Splinter gevraagd wordt naar zijn politieke voorbeelden, antwoordt hij zonder twijfel David Bowie & Prince; vrijgevochten individuen die voor Splinter het liberalisme belichamen. 

WeertRespecteert

Dit is een lezing in het kader van WeertRespecteert. Met WeertRespecteert staan respect en acceptatie van de medebewoners centraal. Er worden allerlei activiteiten rondom respect georganiseerd door Weertenaren en organisaties. Tijdens WeertRespecteert vinden activiteiten plaats, waarbij verschillende groepen in de maatschappij centraal staan.  

Praktische informatie

Datum en tijd: woensdag 4 november 2020, van 19.30 tot 21.30 uur
Locatie: Bibliocenter, Wilhelminasingel 250, Weert
Kosten: Leden € 10 / Niet-Leden € 15
Aanmelden is verplicht en kan via deze linkTags
Wellicht interessant