img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

16-10-2020 12:17

WML vervangt tijdelijk geen watermeters

Limburg - 16 oktober 2020 - In verband met de aangescherpte coronamaatregelen schort WML het vervangen van watermeters tijdelijk op. Niet-urgente werkzaamheden waarbij monteurs bij klanten in huis komen, worden tot nader order uitgesteld. De marge voor het vervangen van de meters is ruim. Het is niet waarschijnlijk dat de tijdelijk niet-vervangen watermeters een onjuiste stand weergeven.

img

Een betrouwbare watermeter

WML gebruikt de meterstanden op de watermeter om de factuur te maken. Het is belangrijk dat de standen correct zijn. Daarom vervangt WML de watermeters ruim op tijd. Dat gebeurt in een regulier vervangingsprogramma waarbij elke watermeter om de acht à tien jaar wordt gewisseld. Voor meters geplaatst na 2010 geldt een levensduur van circa 20 jaar. De marge voor het vervangen van de meters is ruim. Het is niet waarschijnlijk dat de tijdelijk niet-vervangen watermeters een onjuiste stand weergeven.

Afspraak voor watermeterwissel

Bestaande afspraken voor het wisselen van de watermeter na 15 oktober worden geannuleerd. Als je een verzoek van WML hebt ontvangen om een afspraak te maken, dan kun je deze negeren. Je ontvangt op een later tijdstip een nieuw verzoek van WML om een nieuwe afspraak te maken.

Foto DeltaLimburg.nl

Tags
Wellicht interessant