img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

16-10-2020 01:55

Lopende competitie Westa stilgelegd

Wessem - 16 oktober 2020 -  Op dinsdag 13 oktober zijn de coronamaatregelen opnieuw aangescherpt, ook voor de sport en dus ook voor Westa. Voor de tweede keer binnen een jaar worden de Westa heren en dames geconfronteerd met een stilgelegde competitie. De Westa heren staan op dit moment tweede op de ranglijst in de eredivisie en de Westa dames gaan aan kop van de ranglijst.  

img

Dinsdagavond heeft de overheid nieuwe maatregelen moeten nemen om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Om groepsvorming en sociale contacten te verminderen en het aantal reisbewegingen te beperken zijn er nieuwe en aangescherpte maatregelen.  

De maatregelen gelden ook voor de tafeltennissport en zijn ingegaan op woensdag 14 oktober 2020 om 22.00 uur. Voorlopig gelden deze maatregelen de komende vier weken.

DeltaLimburg.nl zendt de thuiswedstrijden van de eredivisie van de Westa heren LIVE uit. We pakken de draad weer op als de competitie weer mag worden hervat. Wil je de reeds gespeelde wedstrijden nog eens terugkijken, dan kan dat via deze link.  

Meer informatie over wat er wel nog mogelijk is bij de Wessemse tafeltennisvereniging is te vinden op de website.

Tags
Wellicht interessant