img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

22-10-2020 13:52

Hoe wil jij het gemeentelijke nieuws uit Leudal ontvangen?

Leudal - 22 oktober 2020 - Sinds 1 januari 2020 zet de gemeente Leudal in op het verspreiden van het gemeentelijke nieuws via de website, social media en de digitale nieuwsbrief. Via de campagne ‘Nieuws uit Leudal - Altijd op de hoogte’ besteedt de gemeente actief aandacht aan het promoten van deze digitale communicatiekanalen. De gemeente wil graag weten hoe haar inwoners het gemeentelijke nieuws tot zich nemen en heeft een enquête uitgezet.  

img

Omdat de VIALimburg editie Leudal niet meer bestaat, is de gemeente Leudal actief bezig om het gemeentelijke nieuws via digitale communicatiekanalen te verspreiden. Dat doet ze aan de hand van de campagne ‘Nieuws uit Leudal - Altijd op de hoogte’  

Om de nieuwsvoorziening te blijven verbeteren vindt de gemeente Leudal het belangrijk om contact te houden met haar inwoners. Wat vind je fijn en wat niet en op welk vlak kan de gemeente nog stappen zetten?

Daarom heeft de gemeente samen met onderzoeksbureau Toponderzoek een nieuwe enquête uitgezet.  Toponderzoek maakt gebruik van een burgerpanel TipLeudal bestaande uit 374 personen. Dit zijn inwoners van de gemeente Leudal. Naast het burgerpanel wordt de enquête ook analoog verspreid, gericht op bepaalde doelgroepen in de gemeente om het onderzoek valide te laten zijn.

Daarnaast worden inwoners ook via meerdere communicatiekanalen opgeroepen om de enquête in te vullen. Dit zodat de uitslag van het onderzoek representatief is.

Wil je jouw mening ook delen, vul dan de enquête in! Alle ingevulde enquêtes vormen samen een advies over de nieuwsvoorziening van de gemeente Leudal, dus ook jouw mening telt!

Vul hier de enquête in.

Foto DeltaLimburg.nl

Wellicht interessant