img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

23-10-2020 11:09

'Aandacht voor elkaar' - ook in Maasgouw

Maasgouw - 23 oktober 2020 - Op 6 oktober is de landelijke actie ‘Aandacht voor elkaar’ van start gegaan. Gemeenten en maatschappelijke organisaties organiseren in het hele land activiteiten. Ook in de gemeente Maasgouw ontstaan mooie initiatieven om mensen die het zwaar hebben extra steun te bieden. Daarnaast kan er ook een beroep gedaan worden op het sociaal wijkteam van de gemeente.

img

Mensen staan voor elkaar klaar in coronatijd: een kort bezoekje aan de deur, een kaartje in de brievenbus, boodschappen voor elkaar doen, een verhalenavond of even een telefoontje. We kunnen veel voor elkaar doen. #aandachtvoorelkaar is een nieuwe, landelijke actie die je helpt en inspireert iets voor een ander te doen. Een kaartje, een mailtje, even een praatje of een boodschap doen.

De initiatieven die bij de gemeente Maasgouw bekend zijn, staan op de website van de gemeente Maasgouw.

Sociaal Wijkteam Maasgouw

Naast deze initiatieven kan er ook een beroep gedaan worden op het sociaal wijkteam van de gemeente. Het team is van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur telefonisch te bereiken via 0475-85 25 00. 

Ook kun je naar het inloopspreekuur gaan van maandag tot en met donderdag tussen 9.00 en 12.00 uur in Sociaal Maatschappelijk Centrum de Spil, Suikerdoossingel 49 te Maasbracht. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken.

Het e-mailadres van het sociaal wijkteam is sociaalwijkteam@gemeentemaasgouw.nl.  

Campagnefoto

Tags
Wellicht interessant