img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

2-11-2018 02:01

City Swim Roermond toegankelijk voor iedereen

Roermond - De City Swim in Roermond wordt in 2019 voor iedereen toegankelijk. Het inschrijfgeld wordt verlaagd, zodat ook mensen met een kleine beurs kunnen meedoen. Voorheen was het inschrijfgeld afhankelijk van de te zwemmen afstand € 25 of € 50. Met ingang van 2019 betaalt een volwassene € 15 en een kind € 7,50. Met het hele gezin meedoen kan voor € 25.    

Met de opbrengst van de City Swim editie 2018 zijn vier goede doelen blij gemaakt tijdens de bijeenkomst in de ECI Cultuurfabriek op 1 november. Aan deze 2e editie hebben zo'n 300 zwemmers deelgenomen.Het Toon Hermans Huis Roermond en Stichting STOPhersentumoren.nl hebben allebei een cheque van € 27.500 ontvangen. De door het publiek uitgekozen goede doelen Kidzbase en de Stichting Ushersyndroom allebei € 2.750. Roermond City Swim wil nog beter de verbinding leggen tussen scholen, verenigingen en het bedrijfsleven. Ook wil men zich gaan richten op de Euregionale kansen van het evenement.
"We merken juist dat de verbinding met alle betrokkenen tot resultaat leidt. Dit willen we verder uitbouwen met als doel om nog meer mensen in beweging te brengen", aldus Léon op de Coul, voorzitter van Roermond City Swim.

Tags
Wellicht interessant