img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

25-10-2020 10:35

Open Club Roggel lanceert nieuwe website

Roggel - 25 oktober 2020 - Negen sport- en cultuurclubs in Roggel hebben sinds april een uniek samenwerkingsverband onder de naam Open Club Roggel (OCR) en vanaf vandaag is dat ook online zichtbaar voor iedereen op de nieuwe website www.ocroggel.nl. Samen hebben ze de krachten gebundeld en werken ze aan de onderlinge verhoudingen en met name aan de leefbaarheid van Roggel.  

img

De negen deelnemende verenigingen

- voetbalclub S.V. Roggel
- tennisvereniging T.V. Wimbledonck
- handboogvereniging HBV Ons Genoegen
- handboogvereniging HBS Roos in Bloei
- schutterij St. Paulus 
- schutterij St. Petrus
- stichting Kindervakantiewerk Roggel
- carnavalsvereniging De Sjansemaekers
- carnavalsvereniging Jeugdsjansemaekers

De kracht van samenwerking

"Samen hebben wij onze krachten gebundeld en werken wij samen aan de onderlinge verhoudingen en met name aan de leefbaarheid van ons mooie dorp Roggel, door middel van duurzaam verenigen en spelen met al onze aangesloten verenigingen samen. Wij hebben ervaren dat we als Open Club echt mooie resultaten kunnen boeken. Samenwerken is ons belangrijkste streefpunt en samen willen wij ervoor zorgen dat Roggel een bruisend dorp blijft, samen willen wij het sportpark toekomstbestendig maken en houden, en samen willen wij zorgen voor een maatschappelijke functie voor Roggel en de omgeving."

Open Club Roggel

In oktober 2018 is Open Club Roggel, als tweede open club in de gemeente Leudal, tot partner van Open Club Limburg benoemd. Vanaf 2 april 2020 is Open Club Roggel officieel een federatie geworden en dat betekent dat Open Club Roggel nu een bestuur heeft. 

Afbeelding DeltaLimburg.nl


 

Tags
Wellicht interessant