img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

26-10-2020 01:30

Persoonlijk afscheidswoord van pastoor Wilson Varela uit Roermond

Roermond - 26 oktober 2020 - Pastoor Wilson Varela uit Roermond is vanaf 9 november de nieuwe pastoor-deken in Horst-Sevenum. Dan zal in Roermond de nieuwe pastoor Carlos Martinez ook benoemd zijn en op korte termijn naar Roermond verhuizen. Op de website van zijn huidige parochie Roermond Noord-Oost richt de vertrekkend pastoor zich in een persoonlijke boodschap tot zijn parochianen:

img

"Dierbare vrienden,

Ik denk met grote dankbaarheid terug aan deze afgelopen 12 jaar in Roermond en aan alle momenten die we samen als parochiegemeenschap beleefd en gevierd hebben maar het moment om te verhuizen naar Horst en afscheid te nemen van de parochies in Roermond is gekomen.

Gezien de huidige maatregelen om met maximaal 30 mensen te vieren ga ik in verschillende vieringen van jullie afscheid nemen. Als u naar een van deze vieringen wilt komen moet u zich aanmelden zoals u het nu ook doet voor elke zondagse Mis:

Zaterdag 31 oktober om 18.00 uur Laurentiuskerk Maasniel
Zondag 1 november om 10.00 uur Sint Jozefkerk in Asenray
Zondag 8 november om 10.00 uur Heilig Hartkerk
Zondag 8 november om 12.00 uur Heilig Hartkerk (alleen voor genodigden)

Ik heb in de afgelopen maanden van velen van u al persoonlijk afscheid genomen maar hoop velen van jullie nog een laatste keer te zien in de bovengenoemde vieringen.

Vanaf 9 november as zal ik dan pastoor-deken zijn in Horst-Sevenum en zal jullie nieuwe pastoor Carlos Martinez ook benoemd zijn in Roermond en op korte termijn naar Roermond verhuizen.

Pastoor Wilson Varela"

Foto Bisdom Roermond

Tags
Wellicht interessant