img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

29-10-2020 01:09

Opbrengst lotenverkoop Grote Clubactie jeugdleden Atletiek Leudal

Heythuysen - 28 oktober 2020 - Op 27 oktober 2020 vond bij Atletiek Leudal de prijsuitreiking plaats van de verkoopwedstrijd van de jeugdleden. De jeugdleden hebben zoveel mogelijk loten verkocht van de Grote Clubactie. Tot nog toe zijn 1.120 loten verkocht met een opbrengst van € 2.688. De atletiekclub streeft naar € 3.000 en jullie kunnen daarbij helpen door online loten te kopen!

img

Lagere opbrengst

Germana Travaglini, clubcoördinator van Atletiek Leudal:"De opbrengst is op dit moment, zoals te verwachten was, veel lager dan vorig jaar. In 2019 was de opbrengst €3.439,20. Dit jaar, rekening houdend met de verwachte daling van de verkochte loten, hadden we als doel de helft van de gemiste inkomsten (van afgelaste evenementen) op te halen: €3.000. De kinderen hebben goed hun best gedaan en met de bijdrage van onze overige leden zijn we er bijna!" 

Online lotenverkoop

Via de verkooppagina van de grote clubactie kunnen online nog loten worden gekocht. "Hopelijk lukt het om toch nog ons streefbedrag van € 3.000 te halen. Dat zou geweldig zijn!"   

Foto: Atletiek Leudal (op de 1e plaats Kyra en Jurre Snijders (nicht en neef), op de 2e plaats Noa van den Akker en op de 3e plaats Elise van den Akker. Anne Fleur van den Akker was 4e (niet op de foto)  

Wellicht interessant