img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

6-11-2020 10:07

Vormselviering parochies Roermond Noord-Oost - LIVE te volgen

Roermond - 6 november 2020 - Op zaterdag 7 november om 18.00 uur in de Heilig Hartkerk in Roermond ontvangen 5 tieners van de federatie Roermond Noord-Oost het sacrament van het heilig Vormsel. Door de coronamaatregelen kunnen alleen de vormelingen en hun gezinnen hierbij aanwezig zijn. Om toch iedereen in de gelegenheid te stellen deze viering bij te wonen, zal deze via een livestream te volgen zijn via www.deltalimburg.nl en www.parochieroermondnoord-oost.nl.

img

 "Op zaterdag 7 november om 18.00 uur in de Heilig Hartkerk in Roermond ontvangen 5 tieners van de federatie Roermond Noord-Oost het sacrament van het heilig Vormsel van onze hulpbisschop mgr. Everard de Jong.

Door de coronamaatregelen kunnen de tieners sluitend met hun gezinnen deelnemen aan deze viering en nodigen we jullie uit om mee te vieren via deze livestream en te bidden voor de vormelingen en hun gezinnen opdat zij de Heilige Geest rijkelijk mogen ontvangen.

Parochies Roermond Noord-Oost"

 

Uitzending gemist of nog eens terugkijken? Dat kan! De livestream blijft daarna beschikbaar op de live-pagina van DeltaLimburg.nl.

Foto: pastoor Wilson Varela

Wellicht interessant