img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

7-11-2020 12:32

KunstPodium Maasgouw – Expositie van PSW cliënten

Thorn - 7 november 2020 - Tot en met 28 februari 2021 exposeren cliënten van PSW hun kunst bij het KunstPodium Maasgouw in Thorn. Bij atelier De Graasj maken ze kunstzinnige accessoires voor huis en tuin en bijzondere cadeaus voor o.a. sint en kerst. De tentoongestelde objecten zijn ook te koop. 
Toegang tot de expositie is gratis.

img

PSW en atelier De Graasj

PSW biedt zorg en ondersteuning aan kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking. Bij atelier De Graasj maken creatieve cliënten van PSW kunstzinnige accessoires voor huis en tuin en bijzondere cadeausTe bezichtigen zijn o.a.: kaarsen – lampen - houtwerk - keramiek - aardewerk glazuur en beschilderd, dikke dames en heren.

Praktische informatie

Data en tijden: 1 november 2020 t/m 28 februari 2021, dinsdag t/m zondag tussen 11.00 – 16.00 uur.

Locatie: het KunstPodium Maasgouw is gevestigd in het pand van VVV Thorn en het Gemeentemuseum Het Land van Thorn aan de Wijngaard 14 in Thorn.

De toegang tot de expositie is gratis. De tentoongestelde objecten zijn ook te koop.  

Over KunstPodium Maasgouw

VVV Midden-Limburg biedt kunstenaars uit de gemeente Maasgouw een podium. De bezoeker kan de tentoongestelde kunst bij de VVV kopen en dit als herinnering mee naar huis te nemen. De expositie wisselt een aantal malen per jaar. Heb je als kunstenaar uit de gemeente Maasgouw interesse om deel te nemen aan het Kunstpodium Maasgouw? Neem dan contact op met Carla Daniëls per e-mail via thorn@vvvmiddenlimburg.nl.
 
Foto VVV Midden-Limburg

Tags
Wellicht interessant