img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

7-11-2020 13:30

Toon Hermans Huis Roermond tijdelijk dicht, maar wel bereikbaar

Roermond - 7 november 2020 - Naar aanleiding van de aangescherpte coronaatregelen afgelopen week, sluit ook het Toon Hermans Huis in Roermond tijdelijk, in elk geval tot 23 november, haar deuren. Maar het Huis blijft wel telefonisch bereikbaar voor diegenen die behoefte hebben aan een luisterend oor, iets willen delen of een vraag hebben. Daarnaast is er een belgroep van vrijwilligers opgericht om contact te houden met de gasten.

img

"Helaas zijn we genoodzaakt om ons huis ingaande donderdag 5 november tot en met vrijdag 20 november te sluiten. Reden is de persconferentie van afgelopen dinsdag 3 november, waar naast de (gedeeltelijke) lockdown voor de komende 2 weken verzwarende maatregelen zijn aangekondigd om de besmettingen terug te dringen.

Omdat we altijd handelen in lijn met het landelijke overheidsbeleid en de veiligheid van onze gasten en vrijwilligers erg belangrijk vinden, sluiten wij nu tijdelijk onze deuren. We hopen op basis van de richtlijnen vanaf maandag 23 november weer geopend te zijn. Uiteraard doen we dit met de inachtneming van de maatregelen die we hebben getroffen om een bezoek aan ons huis op een verantwoorde manier te laten plaatsvinden.

Ondanks dat we zijn gesloten blijven we wel bereikbaar. Als je behoefte hebt aan een luisterend oor of iets wilt vragen of delen kun je telefonisch contact opnemen op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 9.30 uur en 17.00 uur. Daarnaast hebben we een belgroep van vrijwilligers opgericht, die desgewenst contact onderhouden met onze gasten.

Namens alle betrokkenen van het Toon Hermans Huis wens ik iedereen de komende tijd sterkte, zorg goed voor jezelf en je naasten en we hopen je gauw weer te ontmoeten!

Met vriendelijke groet,
Lucinda Lodenstein"

Wellicht interessant