img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

10-11-2020 10:15

Geveltoneel Wessem dit jaar ‘Anders dan anders’

Wessem - 10 november 2020 - Alles is anders in deze tijd. Dat geldt ook voor het Geveltoneel. Er zullen geen voorstellingen zijn zoals je dat van het Geveltoneel gewend bent, maar dat betekent niet dat er dit jaar geen bijzondere activiteiten zijn in de dagen rondom Kerstmis, van 1 november 2020 t/m 6 januari 2021. Anders, maar niet minder mooi! Wij zochten de organisatie op in Wessem.

Kerstsfeer

Enkele straten rondom de Markt worden sfeervol versierd. Je kunt via QR-codes hoogtepunten van de afgelopen jaren Geveltoneel terugzien. Zo kun je je eigen route lopen, geheel in kerstsfeer, op je eigen moment, zonder drukte. Laat je verrassen en geniet van de ongekend bijzondere kerstsfeer in de oude kern van Wessem.

Kerstwens

Het Geveltoneel zorgt dat wensen in vervulling gaan! Vanaf 1 november staat er een wensboom bij Bakkerij Geudens. Iedereen kent wel iemand die even wat extra aandacht verdient, vanwege ziekte, verlies, vanwege een lastige tijd, of juist een bijzonder jubileum, bijzondere verdiensten, noem maar op. 

Er zijn 2 mogelijkheden:

  • Je hebt zelf een specifieke wens bedacht voor iemand anders. De mooiste 5 wensen worden vervuld.
  • Je kent iemand die je in het zonnetje wil zetten, maar je hebt geen specifieke wens. Voor die mensen worden 40 kerststollen (van bakkerij Geudens) of Kerststukjes (van bloembinderij Fenice) verloot die bij de gelukkigen worden thuisgezorgd samen met diegenen die de wens hebben geschreven. 

Download hier de wenskaart.

Foto en videoreportage Pieter Cornelissen

Wellicht interessant