img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

17-11-2020 04:07

Linssen Yachts genomineerd voor 'European Powerboat of the Year 2021'

Maasbracht - 17 november 2020 - Linssen Yachts uit Maasbracht is met de nieuwe Linssen 35 SL AC genomineerd voor ‘European Powerboat of the Year 2021’. Deze 35-voet ‘’Sport Luxury’’ biedt de onmiskenbare luxueuze Linssen-identiteit gecombineerd met verfijningen die aansluiten bij de grootste sporttradities. Het bedrijf is enorm trots deze nominatie in ontvangst te mogen nemen.

img

Een van de meest opvallende kenmerken van het SL-ontwerp is het zwevende dak. Dat is bereikt door de raamkozijnen en stijlen van de salon afte werken in antraciet, die de glazen facade als één element visueel met elkaar verbinden en zich denkbeeldig van het dak scheiden.

Een ander opvallend kenmerk is de fenderlijn, die in de SL-serie is uitgevoerd in PVC. Dit geeft het schip meteen een strakkere en modernere look & feel. Door het visueel optillen van de boeg uit het water benadrukt de boeglijn de vorm van de romp voor een sterkere uitstraling.

Zoals bij iedere Linssen maken de details het verschil. Er is gespeeld met kleuren en materialen, die optisch een zeer groot verschil laten zien t.o.v. de traditionele Linssen-jachten. 

Yvonne Linssen (Commercieel directeur Linssen Yachts): ‘’Wat zijn we enorm trots deze nominatie in ontvangst te mogen nemen. De SL-serie wordt goed ontvangen in de markt, na de introductie van de Linssen 30 SL sedan tijdens BOOT 2020, kunnen we reeds concluderen dat we met deze nieuwe modellijn een breder publiek aantrekken."

Dit jacht is te bezichtigen gedurende de Linssen Yachts Advents weken (van 23 november tot en met 17 december 2020). 

Foto Linssen Yachts (Linssen 35 SL AC)

Tags
Wellicht interessant