img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

19-11-2020 10:25

Oproep gemeente Maasgouw: Steun de ondernemers en koop lokaal!

Maasgouw - 19 november 2020 - Veel ondernemers in Maasgouw hebben het moeilijk op dit moment. De impact van de coronamaatregelen is groot. Horecabedrijven hebben hun restaurant of café moeten sluiten. Winkeliers missen omzet omdat inwoners vaker thuis blijven of meer online bestellen. Wethouder Carla Peters roept inwoners op om de lokale ondernemers te steunen, zij zijn de spil van de economie in Maasgouw.

img

Wethouder Carla Peters (Economie): “Lokaal kopen is altijd een goed idee maar nu helemaal. Onze lokale ondernemers zorgen niet alleen voor banen, maar houden onze gemeente leefbaar. Om dat te kunnen blijven doen hebben zij onze steun nu hard nodig. Wij kunnen onze ondernemers steunen door er te kopen, ook voor de komende feestdagen.” 

Lokale kerstpakketten

Kerst staat ook zo weer voor de deur! Een moment waarop werkgevers hun medewerkers traditiegetrouw vaak een kerstpakket aanbieden. Ook werkgevers kunnen de lokale ondernemers steunen, door kerstpakketten lokaal te kopen. Dus wil je de ondernemers in Maasgouw een hart onder de riem steken? Doe dan ook de inkopen voor de feestdagen bij de lokale winkeliers. 

Koop op tijd!

De jaarlijkse kerstinkopen zorgen voor extra drukte in de winkelstraten. "Wacht niet tot de week voor kerst, maar begin tijdig met inkopen. Zo spreiden we de drukte en houden we het coronavirus onder controle."

Tags
Wellicht interessant