img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

27-11-2020 10:34

Kernteam Leudal Leeft zet 1e stap in realisatie sport- en beweegakkoord Leudal

Leudal - 27 november 2020 - Op woensdag 18 november kwam het kernteam van het sport- en beweegakkoord in Leudal voor het eerst (digitaal) samen. De enthousiaste supporters gaven de eerste voorzet voor het realiseren van het sport- en beweegakkoord Leudal. Het kernteam wordt momenteel gevormd door afgevaardigden van BS. St. Liduina/BS Harlekijn, Hoera Kindercentra, SV Roggel, Latasteschool, Smart Beat, KERNgezond, gemeente Leudal, 't Maasveld Neer, Lokale Sport en Leudal Leeft.

img

Kernteam van start

In september werd het sport- en beweegakkoord Leudal ondertekend tijdens het supporterscafé in Horn. Om een vervolg te geven aan het sport- en beweegakkoord is een kernteam samengesteld: een groep enthousiaste supporters van het sportakkoord vanuit diverse organisaties en branches, waaronder onderwijs, kinderopvang, bedrijfsleven, verenigingen en de gemeente.

Sportformateur Elvera Weusten: “Het kernteam is in het leven geroepen om de actiepunten uit het sport- en beweegakkoord aan te jagen en stelt jaarlijks de prioriteiten. Ook beheert het team het uitvoeringsbudget wat beschikbaar is om acties uit te voeren."

Samenstelling kernteam

Het kernteam wordt momenteel gevormd door Rocco Blommers (Bs. St. Liduina & Bs. Harlekijn), Kim Hanssen (Hoera Kindercentra), Mark Kooiman (SV Roggel), Charlotte Schoonman (Latasteschool), Mark Verhaegen (Smart Beat), Maurice Graef (KERNgezond), Michelle Baats (gemeente Leudal), Judith Philips ('t Maasveld Neer), Marie-Louise Suijkerbuijk (Adviseur Lokale Sport), Elvera Weusten (sportformateur) en Renée Cuenen (Leudal Leeft).

Heb je vragen of meedoen?

Het kernteam zoekt nog versterking. Wil je aansluiten bij het kernteam of meer informatie over het sport- en beweegakkoord? Neem dan contact op met Renée Cuenen via renee@leudalleeft.nl of 06-34039035. Volg ook alles over het sport- en beweegakkoord op www.leudalleeft.nl of Facebook @leudalleeft.

Foto: Leudal Leeft

Tags
Wellicht interessant