img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

3-12-2020 11:32

Online Mantelzorgsalon in Maasgouw

Maasgouw - 3 december 2020 - Voor sommige mantelzorgers voelt het vanwege de coronamaatregelen nog niet goed om elkaar te ontmoeten en daarom wordt de fysieke Mantelzorgsalon in de gemeente Maasgouw op donderdag 10 december vervangen door twee digitale bijeenkomsten: van 11.00 tot 12.00 uur en van 19.30 tot 20.30 uur. Aan iedere bijeenkomst kunnen maximaal 10 personen deelnemen. Wacht dus niet te lang met aanmelden.

img

Aanmelden

Wilt u deelnemen aan de digitale bijeenkomst voor mantelzorgers? Stuur dan vóór donderdag 10 december een e-mail naar wmoadviseur@gemeentemaasgouw.nl. Vervolgens ontvangt u een e-mai met een digitale link om deel te nemen aan de bijeenkomst. Er wordt gebruik gemaakt van het programma Microsoft Teams. Het is dus noodzakelijk dat u dit programma vooraf op uw computer of tablet installeert.

Heeft u hulp nodig om wat handiger te worden bij het werken met een computer, tablet of telefoon? Of wilt u vooraf proberen of het allemaal werkt via uw computer of tablet? Laat het ons dan weten bij uw aanmelding en u krijgt hulp. 

Meer informatie

Voor andere vormen van informatie, advies en ondersteuning op het brede vlak van wonen, welzijn, zorg en financiën, kunt u ook contact opnemen met de mantelzorgondersteuners van de gemeente Maasgouw via het telefoonnummer 0475-85 25 00 of stuur een e-mail naar wmoadviseurs@gemeentemaasgouw.nl.

Stockfoto

Wellicht interessant