img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

7-12-2020 10:56

1e editie Neelder Lichtjesfeest in Maasniel

Maasniel - 7 december 2020 - Kerst zal dit jaar anders zijn dan we gewend zijn. Om een lichtje in de duisternis te brengen slaan WijZijnMaasniel en Scouting Sint Joris de handen in elkaar om van zaterdag 19 december tot en met tweede Kerstdag de allereerste Lichtjesweek in Maasniel mede mogelijk te maken. Alle bewoners en ondernemers van Maasniel worden uitgenodigd om huis, tuin en/of etalage met lichtjes en kerstdecoraties sfeervol te verlichten.

img

Feestelijke opening op 19 december 2020

De start van de Lichtjesweek Maasniel op zaterdagmiddag 19 december wordt op een verrassende manier geopend en zal live te volgen zijn in het Neelder Koffie Heukske.

Iedereen kan vervolgens tijdens zijn of haar eigen wandelingetje de Lichtjesweek beleven waarbij - coronaproof - verbinding en kennismaking centraal staan. Elke dag vanaf 16.00 uur tot minimaal 22.00 uur  van 19 t/m Tweede Kerstdag. 

Speciale plattegrond voor wandelaars

Iedereen die een verlichte versiering aanbrengt, kan zich via het formulier op de website www.wijzijnmaasniel.nl aanmelden tot 17 december.

De Lichtjesweek vindt plaats in geheel Maasniel (Globale zone kern Maasniel, Tegelarijveld, de Wijher, begrensd door Broekhin, Bredeweg, Oranjelaan, Sint Wiro singel).

Elke versierde locatie wordt dan opgenomen in de speciale plattegrond met alle mooie routepunten voor iedereen die wandelend wil genieten van alle verlichte decoraties. Hoe meer aanmeldingen, de te meer verlichte pracht en praal in Maasniel. 

Deelname is gratis. 
 

Wellicht interessant