img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

9-12-2020 12:02

Etalage-Kerst-Wandeling in de gemeente Beesel

Beesel/Offenbeek/Reuver - 9 december 2020 - In de gemeente Beesel heeft een groep van 14 ondernemers en de centrummanager de Etalage-Kerst-Wandeling georganiseerd. Jong en oud kan de komende weken, tot en met 6 januari 2021, een wandeling maken door de gemeente Beesel en letters verzamelen, waarmee je één of meerdere woorden kunt maken. Personen die het juiste antwoord insturen, maken kans op een mooie prijs. 

img

De initiatiefnemers roepen inwoners op om een frisse neus te halen en een wandeling te maken door Beesel, Offenbeek en Reuver. Tijdens de tocht bezoeken de wandelaars 14 ondernemers. Bij al deze ondernemers hangt een letter in de etalage of tegen het raam. Maak van alle letters een of meerdere woorden en stuur jouw inzending naar info@ontdekbeesel.nl. Personen die het juiste antwoord insturen, maken kans op een mooie prijs, beschikbaar gesteld door de deelnemende ondernemers.

Iedereen kan meedoen aan dit initiatief, jong en oud. De letters zijn ook zichtbaar als de winkels gesloten zijn. Mensen die mee willen doen mogen zelf hun route uitstippelen.

Op www.ontdekbeesel.nl is te lezen welke ondernemers meedoen aan de ‘Etalage-Kerst-Wandeling’. De wedstrijd duurt tot en met woensdag 6 januari 2021. Daarna worden de prijswinnaars via e-mail geïnformeerd.

De wandeling is een initiatief van Ontdek Beesel.

Stockfoto

Wellicht interessant