img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

10-12-2020 10:32

Driedelige documentaire over Max Verstappen - 'Whatever it takes'

10 december 2020 - Goed nieuws voor fans van F1-coureur Max Verstappen. Max Verstappen en Ziggo brengen een geautoriseerde docuserie uit over Max Verstappens weg naar de Formule 1. Deze laat voor het eerst zien welke impact dat tot nu toe had op het leven van Max en zijn omgeving. In de driedelige docuserie wordt de opkomst van Max Verstappen getoond en verteld door de personen die het dichtst bij hem staan. 

img

Een verhaal over een familie die gekenmerkt wordt door de passie voor het racen. Een familie waarvoor alles in het teken stond van dat ene doel: Max Verstappen Formule 1-ster laten worden.  

Privé-leven

De documentaire biedt een unieke inkijk in het privéleven van de topatleet, die ook gewoon een jongen van 23 jaar is en wil genieten van het leven buiten de circuits. De afgelopen jaren is Max Verstappen gevolgd en zijn de belangrijkste mensen om hem heen geïnterviewd.  

Weg naar succes

Onder andere manager Raymond, zusje Victoria, moeder Sophie en vader Jos vertellen open en eerlijk over de vastberaden weg naar succes van Max en de impact die dit gehad op Max en zijn omgeving. Samen met uniek beeldmateriaal uit de jeugd van Max en behind-the-scenes beelden.  

Herbeleven succes 

Onder andere Helmut Marko (Senior Advisor Red Bull Racing) en vader Jos vertellen hoe Max uiteindelijk als jongste coureur ooit in de Formule 1 terecht gekomen is. De grootste successen van Max, samen met zijn naasten en hoe Max zijn eigen weg vindt in de Formule 1 wereld, dit alles komt aan bod. 

Uitzending

De driedelige documentaireserie ‘Max Verstappen: Whatever it Takes’ is vanaf donderdag 17 december een maand lang te zien, als cadeau van Ziggo voor alle klanten. Meer informatie vind je op de website van Ziggo.

Foto: Ziggo

Tags
Wellicht interessant