img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

10-12-2020 13:12

Maak kans op een gratis energiescan in Maasbracht en Heel

Heel/Maasbracht - 10 december 2020 - De gemeente Maasgouw organiseert samen met het Duurzaam Bouwloket begin maart een online informatieavond over energiebesparing en comfortabel wonen. Die avond is speciaal voor inwoners uit Maasbracht en Heel. Voor deze avond willen de organisatoren graag een paar voorbeelden van een energiescan laten zien. U kunt een gratis scan winnen als u in Heel of Maasbracht woont en een hiervoor geschikte woning heeft.

img

Verloting van gratis energiescans

Tijdens de informatieavond willen de organisatoren enkele energiescans laten zien van de meest voorkomende woningtypes in Maasbracht of Heel. Daarom zoeken ze ter voorbereiding van de avond enkele voorbeeldwoningen waar een energiescan kan worden afgenomen. Als u uw woning hiervoor beschikbaar stelt, maakt u kans op een gratis woningenergiescan, inclusief stappenplan voor energiebesparende maatregelen.

Aanmelden

Meld u vóór maandag 4 januari aan door een e-mail te sturen naar info@duurzaambouwloket.nl. Vermeld daarbij uw adres, telefoonnummer en welke maatregelen u in het verleden al aan uw woning heeft getroffen. U kunt uw aanmelding ook telefonisch doorgeven door te bellen naar 072 – 743 39 56.

Uit de aanmeldingen wordt van de meest voorkomende woningtypen één voorbeeldwoning geselecteerd. Is dat uw woning? Dan nemen de adviseurs van het Duurzaam Bouwloket contact met u op. Zij bezoeken vervolgens uw woning voor het maken van de energiescan en de infraroodbeelden. Het bezoek neemt ongeveer een uur in beslag.

Energiescan: energiebesparing in kaart gebracht voor uw type woning

Het treffen van energiebesparende- en duurzaamheidsmaatregelen in uw woning kan uw energierekening flink omlaag brengen. Daarnaast zorgt het ervoor dat uw woning zijn waarde blijft behouden of zelfs in waarde stijgt. De manier waarop u het best energie kunt besparen of opwekken hangt onder meer af van het type huis waarin u woont. De energiescans geven per woningtype inzicht in de mogelijkheden (inclusief terugverdientijden). De resultaten hiervan worden gepresenteerd tijdens de informatieavond en zijn ook van toepassing op uw woning.

U ontvangt nog een uitnodigingsbrief voor de informatieavond met datum, tijdstip en locatie. 

Meer informatie?

Neem dan contact op met het Duurzaam Bouwloket door te mailen naar info@duurzaambouwloket.nl of te bellen naar 072 - 743 39 56. U kunt ook alvast een kijkje nemen op de website www.duurzaambouwloket.nl.

Stockfoto

Wellicht interessant