img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

19-1-2019 14:00

Prijswinnaars 'Heel Roermond Fietst' bekend

Roermond - De ludieke en sportieve actie 'Heel Roermond Fietst' had als doel om tijdens de drukke kerstperiode meer mensen te motiveren om op de fiets naar de binnenstad te komen en de auto thuis te laten én om de fiets in een van de bewaakte fietsstallingen te stallen. Als extra motivatie kregen de fietsers een wincode waarmee leuke prijzen te winnen waren met als hoofdprijs een e-bike ter waarde van € 2.229. Marieke Tienstra uit Roermond is de gelukkige winnares van de e-bike en zij werd op 14 januari 2019 thuis verrast door wethouder Rens Evers.  

img

Foto: Roermond Bereikbaar

De e-bike werd gesponsord door Rijwielhuis Roermond, maar is niet de enige prijs. Alle overige prijswinnaars hebben hun prijs thuis in hun mailbox ontvangen. Alle prijzen werden door ondernemers uit de binnenstad beschikbaar gesteld: tegoedbonnen van E-bike Makers Limburg, fietsarrangement voor twee personen in Theaterhotel De Oranjerie en restaurantbonnen van Cox en Co.

Winnares van de e-bike, Marieke Tienstra reageerde blij verrast: "Ik heb zelf nog geen e-bike, dus deze prijs komt meer dan goed uit!” 

In totaal zijn er ruim 2.200 wincodes verzilverd, door circa 1.000 deelnemers aan de actie. De organisatie noemt het een mooi resultaat!
 

Wellicht interessant