img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

14-12-2020 02:11

Robin - Hoe ik uit mijn jasje groeide...

Roggel - 14 december 2020 - Soms voel je dat het tijd is voor een volgende stap. Is de rek uit je comfortabele jasje. Ben je klaar om het anders of nog beter te doen. Dat realiseerde ik mij na een drukke overweldigende zomer. Tijd om nog meer mijn expertise te uiten... Misschien had je al gezien dat ik mij op alle platformen niet meer Van Natura, maar Van Natura gezond noemde. Dat heb ik natuurlijk niet zomaar gedaan. Dit jasje past mij namelijk veel beter. Slaat de spijker meer op zijn kop van het werk wat ik doe.

Al voor de corona realiseerde ik mij het belang van goede voeding voor je gezondheid en dat is sinds de pandemie alleen maar sterker geworden. Vooral het vertrouwen dat mijn lichaam, zolang ik het goed voed, heel veel aan gaat kunnen.

Wanneer jouw basis klopt, ben je zoveel sterker gewapend tegen alles in je leven. Zowel fysiek als mentaal, dat is ook echt een persoonlijke ervaring.

Heb je klachten en kwalen, dan kun je met de juiste voeding vaak echt verbetering merken dan wel de klachten sterk doen afnemen. De processen in je lichaam leren begrijpen van binnenuit en daar jouw voedingskeuzes naar maken.

We zijn het alleen verleerd om dit te weten en om te luisteren naar wat ons lichaam echt nodig heeft door alle poeha die er is op de markt. 

En dat is ook niet voor elk persoon hetzelfde voedingspatroon. In tegendeel.

Ieder met zijn eigen unieke lichaam en leefpatroon heeft zo zijn eigen ‘zwakkere’ en ‘sterkere’ punten en dat vraag maar om 2 dingen en dat is maatwerk én een portie doorzettingsvermogen. Wat ik zo leuk vind, is om samen met jou de zoektocht beginnen, stapje voor stapje de ui pellen en samen puzzelen tot we een match hebben.

Een voedingspatroon wat bij jouw lichaam aansluit én wat bij jou dagelijks leven past. Bij je gezinssituatie en de persoon die jij graag wilt zijn in sociale gelegenheden. Want daar zit voor veel mensen de valkuil. Een partner of een gezin dat niet mee wil in jouw keuzes..

Hoe zorg je dan toch dat je je eigen pad volgt? Dat kan best als een zware last voelen, waardoor je misschien juist niet voor jezelf gaat kiezen maar weer afvlakt. En daar ben ik net voor! Om het juist binnen dat gezin leuk en luchtig te maken. Te laten zien dat het kan zonder haast, stress, kunst- en vliegwerk.

Jou de tools in handen geven om gezond koken aantrekkelijk te maken. Op een eenvoudige en vooral praktische manier!

Je moet er wel voor durven in- en doorzetten, maar ik sta naast je om met je mee te kijken! Samen die keuken in en aan de slag. 

Bekijk mijn vernieuwde website voor de mogelijkheden of meer informatie.

Enthousiaste groetjes, Robin  

Tags
Wellicht interessant