img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

16-12-2020 04:33

Bibliorura start afhaal- en inleverservice

Roermond - 16 december 2020 - Vanwege de landelijke lockdown is ook de Bibliotheek Bibliorura in Roermond van dinsdag 15 december t/m 19 januari gesloten. Om ervoor te zorgen dat leden van de bibliotheek toch boeken kunnen lenen en inleveren is de bibliotheek aan de Neerstraat 11 in Roermond vandaag gestart met een speciale afhaal- en inleverservice. 

img

Wie lid is van de Bibliotheek Bibliorura hoeft de komende weken gelukkig niet zonder boeken te zitten. Wie graag nieuwe boeken wil lenen kan gebruik maken van de afhaal- en inleverservice. Via www.bibliorura.nl kunnen leden t/m 19 januari gratis boeken reserveren. Reserveren kan ook telefonisch via 0475-519000.

Na het ontvangen van een afhaalbericht kunnen de boeken worden afgehaald in de hal van de bibliotheek. Het inleveren van boeken kan hier uiteraard ook. Van de boeken die voor de lockdown al geleend zijn wordt de inleverdatum met 5 weken opgeschoven.
 
De afhaal- en inleverservice van de Bibliotheek Bibliorura is geopend op maandag van 13.00 tot 17.00 uur en van dinsdag t/m zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur. Op zondag is de afhaal- en inleverservice gesloten.
 
Meer informatie is te vinden op www.bibliorura.nl. Hier staat ook uitgelegd hoe leden e-books en luisterboeken kunnen lenen via de Online Bibliotheek.


Foto Helian van Lier
 
 

Tags
Wellicht interessant