img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

18-12-2020 12:35

Bibliocenter gesloten, afhaalbieb geopend

Leudal/Maasgouw/Weert/Nederweert - 18 december 2020 -  Vanwege de afgekondigde lockdown heeft ook Bibliocenter de deuren weer moeten sluiten, zeker tot en met 19 januari. Daarom is de afhaalbieb weer geopend. Leden van de bibliotheek kunnen dus gewoon doorlezen. Let op: je kunt alleen boeken afhalen en terugbrengen op afspraak.

img

De afhaalbieb

Door de tijdelijke sluiting van de bibliotheken hebben we de afhaalbieb weer in het leven geroepen. Er worden weer leuke verrassingspakketten voor je klaargemaakt.

Kies een locatie en bestel een pakket via de website van Bibliocenter. Deze kun je vervolgens op komen halen op de afgesproken tijd.

Geleende materialen

Alle materialen met een inleverdatum in de sluitingsperiode verlengen we tot en met 1 februari. Er worden dus geen boetes opgebouwd voor boeken en andere geleende materialen. Boetes van vóór maandag 15 december en na de sluitingsperiode moeten wel gewoon worden betaald.

Activiteiten

De meeste activiteiten die gepland staan in de periode tot en met 19 januari worden geannuleerd. Heb je een kaartje gekocht? Betaalde activiteiten worden verzet of je krijgt het geld van de toegangskaarten terug. Je kunt een mail of telefoontje van ons verwachten (let op: je wordt gebeld met het nummer 088-2432000).

Wellicht interessant