img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

4-1-2021 12:25

Duurzaamheidsenquête - op weg naar een aardgasvrij Leudal

Leudal - 4 januari 2021 - Voor eind 2021 is elke gemeente verplicht de lokale Transitievisie Warmte vast te stellen. In 2050 moet elke gemeente aardgasvrij zijn en al over 9 jaar (2030) moet 20% van het woningbestand aardgasvrij zijn. In Leudal gaat het dan om 3.100 woningen. De gemeente wil graag de mening van haar inwoners weten en nodigt iedereen uit de duurzaamheidsenquête in te vullen. 

img

Leudal is al een van de groenste gemeenten van Limburg, en ook in de warmtetransitie van aardgas naar groene energie wil de gemeente graag haar steentje bijdragen.

De gemeente wil graag van haar inwoners weten hoe zij tegenover de aankomende warmtetransitie staan, wat de behoeften en wensen zijn met betrekking tot het aardgasvrij maken van hun woning en hoe zij in het komende proces betrokken willen worden.

Geef als inwoner van Leudal je mening

De gemeente Leudal nodigt alle inwoners uit om deze duurzaamheidsenquête in te vullen. De resultaten van zullen uitdrukkelijk worden meegenomen in de plannen voor de warmtetransitie die de gemeente de komende tijd maakt.

Stockfoto/DeltaLimburg.nl

Wellicht interessant