img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

6-1-2021 10:38

VVV Midden-Limburg wordt Visit Noord- en Midden-Limburg

Midden-Limburg - 6 januari 2021 - VVV Midden-Limburg heeft per 5 januari een nieuwe naam: Visit Noord- en Midden-Limburg. Onder deze naam zal Limburg Marketing voortaan het aanbod van de toeristische sector promoten van de aangesloten Limburgse gemeenten Beesel, Leudal, Maasgouw, Nederweert, Roerdalen, Roermond en Weert en de Duitse gemeenten Brüggen, Wassenberg en Wegberg.

img

Visit Noord- en Midden-Limburg zal de consument nationaal en internationaal blijven enthousiasmeren over het toeristisch aanbod in deze culturele, gastvrije, groene en waterrijke regio. Behalve een nieuwe naam is ook de consumentenwebsite vernieuwd. Deze staat nu online op www.visitnoordenmiddenlimburg.nl. Achter de schermen wordt nog hard gewerkt om de website te optimaliseren.

Zakelijk blijft de organisatie als Limburg Marketing communiceren. De afdeling marketing behartigt de regiopromotie voor de gemeenten: Beesel, Leudal, Maasgouw, Nederweert, Roerdalen, Roermond en Weert en met de Duitse gemeenten Brüggen, Wassenberg en Wegberg.

Ook de gemeente Venray is een vierjarige samenwerking aangegaan met Limburg Marketing op basis van het toekomstplan 2021-2024.

Daarnaast coördineert Limburg Marketing verschillende projecten zoals de Archeoroute Limburg. Bovendien is zij betrokken bij uiteenlopende interregionale recreatieve projecten.

Foto Leon van Lier (Maas Kunstroute bij veerpont Beesel-Kessel)

Tags
Wellicht interessant