img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

8-1-2021 10:50

Leudal Energie - Webinar 'Subsidie om je woning te verduurzamen - zonnepanelen'

Leudal - 8 januari 2021 - Op dinsdagavond 19 januari organiseert Leudal Energie een informatieve webinar over de vele subsidiemogelijkheden om jouw woning te verduurzamen. Het thema van deze webinar is zonnepanelen. Laat je vrijblijvend informeren tijdens deze interactieve presentatie van de E-coaches van Leudal Energie. Aansluitend is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen.

img

Informatieve webinars

Als aanvulling op de pop-up store in Heythuysen wordt er, in plaats van de eerder geplande informatieavonden, een aantal webinars gegeven. Dit in verband met de coronamaatregelen. Maak kennis met de mogelijkheden om ook jouw woning energiezuiniger te maken. Niet alleen fijn voor jouw  energienota, maar ook voor het mileu.  

Bij aanmelding voor een webinar ding je automatisch mee naar de E-bike die door Duurzaam Leudal wordt verloot onder de deelnemers aan de webinars, woningplanner en bezoekers van de pop-upstore!

Praktische informatie webinar

Datum en tijd: dinsdag 19 januari 2021, 19.30 - 20.00 uur, met aansluitend gelegenheid tot het stellen van vragen.
 
Je kunt de webinar live volgen via MS Teams. Aanmelding vooraf is verplicht.

Wil je erbij zijn? Meld je dan nu aan.

Pop-up store

Een bezoek aan de pop-up store is een logisch vervolg op de informatie-webinar. Je vindt daar altijd een van onze energie-coaches en kunt kennismaken met de duurzame oplossingen, produkten en diensten van zes lokale bedrijven.

Wanneer - vrijdag 22 januari 2021 tot en met vrijdag 26 februari 2021.

Waar - Oude Rabobank, Dorpstraat 51, Heythuysen.

Openingstijden - elke vrijdag geopend van 14.00 - 20.00 uur.

Stockfoto 

Wellicht interessant