img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

9-1-2021 11:15

Mini-biebs in Maasniel groot succes - oproep voor meer boeken

Maasniel - 8 januari 2021 - WijZijnMaasniel heeft in Maasniel drie minibiebs gerealiseerd, die al meteen vanaf het begin erg populair zijn. Je kunt hier op elk moment van de dag, zeven dagen per week gratis een of meer boeken lenen. Er is een gevarieerd aanbod boeken voor jong en oud. De organisatie wil het aantal boeken graag verder uitbreiden. Wie heeft boeken over en wil meehelpen om de collectie van de minibiebs te vergroten?   

img

De drie mini-biebs zijn te vinden op de volgende locaties in Maasniel:
- Eiermarkt 16a
- Bredeweg 15
- Schout Roffaertstraat 172

Groot succes 

Wil Cox, bestuurslid WijZijnMaasniel: “De mini-biebs zijn een schot in de roos! Mensen kunnen er elk moment van de dag, zeven dagen per week, gratis een of meer boeken lenen. Er is een gevarieerd aanbod voor jong en oud, al zou het prettig zijn als we wat meer kinderboeken hadden.

Spelregels minibieb

Wie een boek leent, brengt dat boek na gebruik terug. Het mag ook een ander boek zijn, als de mini-bieb maar met een of meer boeken aangevuld wordt. Die spelregels staan ook op de zijkant van elke mini-bieb vermeld.

Oproep voor meer boeken

WijZijnMaasniel beschikt inmiddels over een aardig voorraadje boeken, maar wil het aanbod nog verder uitbreiden. Wie zijn of haar boekenkast wil opruimen, kan zijn overtollige boeken kwijt in een van de mini-biebs of contact opnemen met WijZijnMaasniel door een mailtje te sturen naar info@wijzijnmaasniel.nl.  

Foto: Leon van Lier (voorbeeld minibieb, zoals hier in Neeritter)

Tags
Wellicht interessant