img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

9-1-2021 07:45

Limbo Project & Marleen Rutten - Miër den ich verdeen

Leudal - 9 januari 2021 - Tussen alle Vastelaovesmeziek komt Limbo Project samen met Marleen Rutten met een vrolijk ‘mainstream liedje’ met de titel ‘Miër den ich verdeen’. Toen Roger aan Marleen vroeg “waat vinjs dich leuk om ’ns te make?”, liet Marleen weten wel eens een ‘country-achtig’ liedje te willen opnemen. En zo ontstond ‘Miër den ich verdeen’, dat we hier graag met jullie delen. 

Over de videoclip

De clip is ook een verhaal apart. Er moest gezocht worden naar een tegenspeler voor Marleen. Al snel werd Andy Croonenberg genoemd, die ook al even snel ja zei tegen zijn rol in dit verhaal. Alleen… hoe neem je nu iets ‘Corona-proof’ op als je over je grote liefde zingt?

Met ‘gepaste afstand’ dus! Jammer… dat zeker, maar het gaat nu even niet anders. Het mocht de pret niet drukken. De opnames zorgden voor hilarische momenten. "Alleen dat al was een feest om te doen".

Over Limbo Project

Limbo Project maakt popmuziek in het Limburgs dialect, hoofdzakelijk eigen nummers.  Vanaf maart 2009 is de lang gekoesterde wens in vervulling gegaan om met een live-band de eigen nummers te gaan vertolken, en zelfs meer dan dat. De geformeerde band bestaat uit doorgewinterde muzikanten die veelal in het covercircuit hun roots hebben liggen. De band vertolkt vele soorten muziek, maar wel binnen het genre ‘popmuziek’. Van luchtige ballads tot heavy ‘Limbo-pop’. Er ligt geen vast stramien van muziek, maar zo langzamerhand begint Limbo Project toch een eigen herkenbare sound te krijgen.  

Over Marleen Rutten

Na haar deelname aan “Dao zit Meziek in” is het snel gegaan met de carrière van Marleen Rutten. Inmiddels heeft Marleen een leuk eigen Limburgs repertoire opgebouwd en zingt ze daarnaast ook Duitse schlagers. Het aantal optredens neemt snel toe en Marleen is inmiddels een graag geziene Limburgse artiest.

 

Tags
Wellicht interessant