img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

11-1-2021 05:18

50 jaar BC Broekhin - Broekhinner Kwis

Roermond - 11 januari 2021 - Het is dit jaar 50 jaar geleden dat BC Broekhin is gestart op de Bob Boumansstraat en om dat te vieren organiseert de school op zaterdagavond 23 januari De Broekhinner Kwis over een halve eeuw Broekhin. Er hebben zich maar liefst 80 teams aangemeld, die bestaan uit 4 tot 8 personen.

img

Tijdens deze avondvullende quiz gaan groepjes thuis of op een andere plek naar keuze aan de slag met leuke vragen over 50 jaar Broekhin en de maatschappelijke rol van deze school in Roermond en worden er uitdagende opdrachten gegeven.

De 80 aangemelde teams bestaan uit 4 tot 8 personen. Het zijn teams van (oud-)leerlingen, (oud-)docenten of medewerkers, ouders of een combinatie daarvan. 

Hoe werkt het?

Op 23 januari rond 18.00 uur rijden auto's met teamleden voorbij de school die een enveloppe met de vragen/opdrachten krijgen aangereikt (coronaproof). Daarna speelt elk team online de quiz op een zelf gekozen lokatie. De teams mogen allerlei hulpmiddelen gebruiken zoals internet, (oude) schoolgidsen, telefonische hulplijnen enzovoort. Daarnaast zullen sommige groepsleden voor enkele opdrachten of spellen naar een andere lokatie binnen de gemeentegrenzen moeten gaan. 

Aan het einde van de avond worden de enveloppen met de ingevulde vragen weer ingeleverd. Het winnende team krijgt, ergens in de weken daarna, een mooie prijs overhandigd.

Foto's BC Broekhin 

Wellicht interessant