img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

14-1-2021 02:30

Burgemeester Beesel sluit loods na aantreffen hennepkwekerij

Reuver - 14 januari 2021 - Op maandag 11 januari is op last van de burgemeester van de gemeente Beesel een loods gesloten, gelegen aan de Keulseweg in Reuver, op grond van de Opiumwet. In de loods is na een melding via Meld Misdaad Anoniem een hennepkwekerij aangetroffen. Gezien de ernst en omvang van de kwekerij gaan het pand en bijbehorende erf voor drie maanden op slot. 

img

Gevaar openbare orde en veiligheid

Drugshandel, wietteelt of de productie van andere drugs raakt buurtbewoners altijd door bijvoorbeeld stankoverlast en vervuiling, maar ook door een onveilig gevoel in de eigen woonomgeving. Daarnaast heeft het ook een negatieve invloed op de waarde van de eigen woning. Daarnaast is er mogelijk gevaar voor brand, verstikking en explosies. 

Daarom wordt iedereen opgeroepen om te melden als er een vermoeden is van drugshandel, wietteelt of productie van drugs in de eigen buurt. Neem contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via telefoonnummer: 0800-7000.  

Melden is dus altijd veilig.

De politie onderneemt altijd actie op basis van een melding. Wat die actie is hangt af van de situatie. Soms merkt degene die de melding heeft gedaan daar zelf niets van, doordat er achter de schermen iets gebeurt.

Melden heeft dus altijd zin. 

Stockfoto
 
 
 

Tags
Wellicht interessant