img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

15-1-2021 03:03

Online Nationale Voorleesdagen bij Bibliorura

Roermond/Swalmen - 15 januari 2021 - De Nationale Voorleesdagen staan weer voor de deur! Vanwege de lockdown kan de Bibliotheek Bibliorura dit jaar geen voorleesontbijt organiseren. Daarom zendt de bibliotheek op 23 en 30 januari de voorstelling ‘Coco kan het!’ in samenwerking met DeltaLimburg.nl via een livestream uit. Op beide dagen begint de livestream van de voorstelling om 10.30 uur.

img

Prentenboek 'Coco kan het!'

De Nationale Voorleesdagen staan dit jaar in het teken van het prentenboek Coco kan het! van Loes Riphagen. Dit verhaal gaat over het vogeltje Coco dat niet durft te vliegen. Haar moeder probeert haar over te halen, en het lijkt Coco ook best fijn, maar toch durft ze niet. Totdat mama haar een zetje geeft!

Voorstelling online bijwonen

Op zaterdag 23 januari treedt Ton Meijer met de voorstelling ‘Coco kan het!’ op in de kas van Plantage Blankwater in Swalmen. En op zaterdag 30 januari geeft Jogchem Jalink een voorstelling over het vogeltje Coco vanuit de bibliotheek in Roermond. Op beide dagen begint de livestream van de voorstelling om 10.30 uur. 

Voor €2,50 kun je je aanmelden voor de online voorstelling. Je ontvangt dan een dag van tevoren een e-mail met de link naar de livestream van de voorstelling. Via deze link kan het hele gezin naar Coco kijken.

Kijk voor meer informatie en tickets op www.bibliorura.nl.

Productie en livestream: DeltaLimburg.nl

Tags
Wellicht interessant