img

DeltaLimburg.nl

Hèt informatieve (nieuws)platform voor Midden-Limburg.

17-1-2021 10:45

Voetbalschool Soccer Talentino's organiseert gratis voetbalclinic in Linne

Linne - 17 januari 2021 - Voetbalschool Soccer Talentino's organiseert in de carnavalsvakantie op woensdag 17 februari een gratis voetbalclinic op de sportvelden van VV Linne. Voor degenen met talent die wat extra training of bijscholing willen én voor degenen die hun techniek, tactiek of spelkwaliteiten willen verbeteren. Lijkt je dat leuk? Geef je dan snel op!   

img

Praktische informatie

Waar - sportvelden van VV Linne, Sportveldstraat 3, Linne

Wanneer - woensdag 17 februari 2021 van 9.30 - 12.30 uur (tijdens Carnavalsvakantie)

Aanmelden - je kunt je hier aanmelden 

Coronaproof

De clinic wordt verzorgd conform de voorzorgsmaatregelen van het RIVM en de KNVB. Uit voorzorg wordt iedereen die verkouden is en/of zich ziek voelt, verzocht om thuis te blijven.

Over voetbalschool Soccer Talentino's

Voetbalschool Soccer Talentino’s is voor voetballers vanaf 6 jaar. Wil je graag wat extra voetbaltraining en jouw kwaliteiten op een professionele manier ontwikkelen? Of zoek je een oplossing voor een specifiek probleem? 

De voetbalschool traint voetballertjes en voetballers om het allerbeste uit zichzelf te halen. De meerwaarde van een voetbalschool ten opzichte van een training in je eigen voetbalclub is méér persoonlijke aandacht. Dat komt zowel je individuele techniek als de ontwikkeling van jou als speler ten goede. Of je nu getalenteerd bent en wat extra training of bijscholing zoekt, of gewoon je techniek, tactiek of spelkwaliteiten wilt verbeteren. Maatwerk voor voetballers van elk niveau.

Op de website van Soccer Talentino's is nog veel meer informatie te vinden.
 

Tags
Wellicht interessant